Back to All Events

Metsä Helsingin Vallisaaressa


Metsä - The Forest Project saapuu pääkaupunkiseudulle. Esitys nähdään Helsingin saaristossa, vasta yleisölle avatussa Vallisaaren viereisessä Kuninkaansaaressa. Paikalle pääsee Vallisaareen JT-linen lautalla, jonka laiturilta on 20 minuutin kävely esityksen alkupaikalle. 

Metsä - The Forest Project will have 3 performances on the island Kuninkaansaari in Helsinki. There is a ferry by JT-lines travelling to Vallisaari. From the pier there is still a 20 minute walk to the beginning of the performance, near the bridge between Vallisaari and Kuninkaansaari. At the stated beginning time of each performance the audience members should be by the bridge between the two islands.

Esitys on osa Cirko- Uuden sirkuksen keskuksen ohjelmistoa. Lisää tietoa esityksestä Cirkon sivuilta.

The performance is organized by Cirko - Center for new circus. More information and tickets available on their web page.

Esitysajat / Performance times (esitys alkaa kyseiseen kellonaikaan Kuninkaansaareen johtavan sillan luota):

la 27.8.2016 klo 18:00
su 28.8.2016 klo 14:00
su 28.8.2016 klo 17:00

Earlier Event: June 9
Metsä PREMIERE !